آموزش تهیه تاس کباب

مواد لازم

گوشت گوسفند ۱ کیلو
پیاز یزرگ ۲ عدد
هویج ۳ عدد
سیب‌زمینی ۲ عدد
به ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده به میزان لازم
طرز تهیه
دنده گوسفندی را به ۴ تکه تقسیم کنید.
هویج و پیاز و سیب‌زمینی را حلقه‌حلقه کنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه‌های پیاز کف قابلمه بچینید.
روی پیازها تکه‌های گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید.
روی گوشت‌ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به‌ها را که به صورت برش‌های پرتقال بریده‌اید بچینید.
در نهایت سیب‌زمینی‌ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت به‌آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه‌ترین قسمت غذا هستند می‌سوزد.
نکته ها:
خوشمزه‌شدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می‌پزند و اب زیادی هم ندارد.
اینخوراک را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *