آموزش تهیه خورش خلال کرمانشاهی

موادی که برای ۴ نفر لازمه:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز تکه شده
۱۰۰ گرم خلال بادام
۳ تا ۴ ق غ زرشک مخصوص 
۱ ق غ رب گوجه
لیمو عمانی ریز ۵ عدد
۱ تکه کوچک چوب دارچین
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میران لازم
زعفران میزان لازم
روغن کرمانشاهی میزان لازم
گلاب و عرق هل دلخواه و به میزان لازم
– خلال بادام حداقل ۳ ساعت خیس خورده باشه و از همون اول به خورش اضافه کنید.
– گوشت این خورش باید ریز باشه، و خورش پرگوشت باشه.
-گرفتن کف گوشت باعث شفاف شدن خورش میشه، و‌هیچ ویتامین و‌پروتین و خاصیتی توی ۵ دقیقه از دست نمیده. این کار برای خورش قیمه هم خیلی جواب😎.
-اگر زرشک مخصوص رو نتونستین پیدا کنید، ناچارن زرشک قرمز بزنید، بهتر از اینه که این غذای بهشتی رو تست 
نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *