آموزش تهیه نان پنیر ناپلئونی

 مواد لازم

نان تست نرم ۶ عدد
ماست خامه ای یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه ۲ قاشق غذاخوری
گردو به میزان دلخواه
مرغ پخته ریز خرد شده یک پیمانه
تخم مرغ آب پز یک عدد
هویج یک دوم
جعفری ساتوری شده ۱ قاشق غذاخوری
خیار شور یک عدد
سس مایونز ۲ قاشق
فلفل و نمک مقداری
طرز تهیه
پنیر خامه ای رو با چنگال له کنید.
خامه رو اضافه کنید.
ماست رو اضافه کنید.
هم بزنید تا یکدست مثل سس بشه، مزه کنید اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کنید، اگه فلفل سفید داشتید کمی هم فلفل سفید اضافه کنید. اگه نداشتید که هیچ.
مواد سالاد مرغ رو با هم مخلوط کنید.
دوقاشق از سس ماست و پنیر رو هم توی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
کناره های قهوه ای نون ها رو ببرید، ولی دور نریزید بگذارید خشک بشه و پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.
یک ظرف که طولش بزرگتر از دوتا نون باشه انتخاب کنید و طرفتون باید ارتفاع داشته باشه
دوتا نون رو کنار هم داخل ظرف بگذارید.
یک دوم سالاد مرغ رو روی نونها بمالید. (گردوی خرد شده بپاشید که من نداشتم)
روی دو تا دیگه از نونها رو حسابی از مخلوط ماست و پنیر بمالید.
و برگردونید روی سالاد، طوری که روی سس دار نونها روی سالاد قرار بگیره.
روی نونها رو نصف دیگه سالاد رو بمالید.
باز روی دو تا نون آخری هم سس ماست و پنیر بمالید و برگردونید روی سالاد. باقیمانده سس ماست و پنیر رو کناره ها و روی نونها بمالید.
مثل زمانی که کیک خامه کشی میکنید صاف کنید.
در ظرف رو ببنید و بگذارید داخل یخجال چند ساعت بمونه و نونها نرم بشن.
بعد از یخچال در بیارید و به هشت تا مربع تقسیم کنید.
و کناره هاش رو توی جعفری ساتوری بزنید و روش رو با هرچی دوست دارید تزیین کنید. من با گلهایی از ذرت و هویج و گوجه فرنگی تزیین کردم، واسه وسط گلها هم از سس گوجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *