آموزش تهیه کوردن بلو با پنیر چدار

 مواد لازم

سینه مرغ و پیاز =از هر کدام یک عدد
پنیر چدار= سه قاشق غذاخوری
کالباس =سه ورق
پودر نشاسته ذرت= دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
پودر سوخاری= پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه
یک اردور خوشمزه که برای مهمانی‌های شما مناسب است. بچه‌ها حتما از این اردور استقبال می‌کنند. سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت می‌خوابانیم.
بعد سینه‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در آید.
کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت می‌بندیم و آن را در تخم‌مرغ زده‌شده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو می‌بریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *