آموزش سالاد سزار آنچوی

پس لطفاً بلافاصله با دیدن سزار بدون مرغ نپرسید پس مرغش کجاست؟! و اگر سزار خود را با مرغ ترجیح می‌دهید یک تکه دویست گرمی سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه و آب‌لیمو و زست لیمو و سس خردل برای چند ساعت مرینیت کنید و بعد در تابه یا روی گریل بپزید و بعد از برش دادن کمی زمان دهید تا مقداری حرارت از دست دهد و بعد به سالاد اضافه کنید.
‌شما به سلیقه خودتان می‌توانید هر نوع سبزی یا چیزهای دیگر به سالاد اضافه کنید ولی دیگر به‌عنوان سزار سالاد خود را نام‌گذاری نکنید و یک اسم دیگر روی سالاد بگذارید ولی اگر در رستوران در منو شما کلمه سزار نوشته‌شده باید به شناسنامه غذا وفادار باشید و به‌اصطلاح به رسپی تجاوز نکنید👍متشکرم🙏
‌برای درست کردن سس سالاد سزار از ماهی آنچوی کنسرو شده استفاده می‌شود که میدانم در ایران خیلی فراوان نیست و راحت پیدا نمی‌شود بنابراین می‌توانید از یک قاشق کنسرو ماهی تن استفاده کنید که فکر می‌کنم تأثیر مشابه و نزدیکی به رسپی اصلی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *