آموزش طبخ کوفته شوید باقلا

 مواد لازم۴

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
شوید ۳۰۰ گرم
باقلا سبز بدون پوست ۳۰۰ گرم
برنج ۱۵۰ گرم
روغن ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید
شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید
از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید
گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، ۱ قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند
۲ قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید
سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید
حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *