استیک مرغ با سس انار  

مواد لازم
سینه مرغ – چهار عدد
پیاز-  یک عدد
زعفران دم کرده –  دو قاشق غذاخوری
آب‌لیمو – یک قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت  -یک قاشق غذاخوری
رب انار- نصف پیمانه
آب انار- یک پیمانه
سس سویا – دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون – به میزان لازم
 طرز تهیه
سینه‌ مرغ را با زعفران، پیاز خلالی، آب ‌لیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کنید و در یخچال سه ساعت نگه دارید.
سپس از یخچال در آورید و با گوشت کوب مخصوص یا پشت چاقو کمی بکوبید.تابه را داغ کنید و استیک‌ها را درون تابه قرار دهید، بعد از سه تا چهار دقیقه برگردانید و طرف دیگر را کباب کنید.برای تهیه سس کمی روغن در تابه بریزید و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انار مخلوط کنید و حرارت دهید تا غلیظ شود. استیک را با این سس سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *