اسکالوپ مرغ غذای ویژه ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه اسکالوپ مرغ
شنیسل مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۲۰۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آبلیموترش ۱ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
ابتدا باید شنیسل مرغ را به همراه یک پیاز خلالی شده و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک ظرف بریزید و مرغ را برای چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود و بعد با کمک چاقو سه برش بزنید تا مرغ به برش های نازکی تبدیل شود و بعد با کمک بیفتک روی آن بکوبید تا نازک شود.
مرحله دوم: سرخ کردن مرغ
تخم مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و داخل کاسه بریزید و پودر سوخاری و آرد را نیز همین طور در کاسه های جداگانه بریزید. سینه مرغ مزه دار شده ابتدا داخل آرد و بعد تخم مرغ و در انتها پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ شده به مدن ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله سوم: تهیه سس قارچ
در همین حین که مرغ ها در حال سرخ شدن هستند باید قارچ ها را اسلایس کنید و به همراه کمی کره تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و نرم شود. پیاز خلالی شده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا پیاز کاراملی و شیشه ی شود و در انتها آبلیموترش و ادویه ها را اضافه کنید و کم کم شروع به اضافه کردن شیر کنید تا مخلوطی غلیظ و یکدست بدست بیاید.
مرحله چهارم: پخت اسکالوپ مرغ در فر
در ادامه بایذ داخل سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و شنیسل های سرخ شده را داخل آن قرار دهید و روی هر کدام کمی سس قارچ و پنیر ریخته و برای ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا اسکالوپ مرغ پخته و پنیر ذوب شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی با طعمی بی نظیر
می توانید برای مرنیت کردن مرغ از هر نوع ادویه ی که دوست دارید استفاده کنید.
اگر فر ندارید می توانید داخل تابه قرار دهید و برای ۵ دقیقه درب تابه را بسته تا پنیر ذوب شود.
برش های مرغ باید نازک باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *