املت اسفناج و پنیر پیشنهاد صبحانه مقوی

  املت یک صبحانه خوشمزه و مقوی است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. در اینجا طرز تهیه املت اسفناج و پنیر را به روشی ساده و آسان به شما اموزش می‌دهیم. برای طرز تهیه این املت به مواد زیر نیاز داریم:

مواد مورد نیاز برای املت اسفناج و پنیر:
پنیر موزارلا یک و نیم پیمانه
اسفناج پنج پیمانه
تخم مرغ شش عدد
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک به اندازه دلخواه
ابتدا داخل ماهیتابه یک قاشق روغن می‌ریزیم . سپس اسفناج‌ها را اضافه می‌کنیم و ۵ تا ۶ دقیقه تفت می‌دهیم.
سپس بعد از کشیده شدن آب اسفناج، اجازه می‌دهیم تا مواد سرد شود.
 یک ظرف مناسب قرار دادن در فر باشد انتخاب می‌کنیم، سطح آن را با یک برس روغنی ظرف را چرب می‌کنیم.
اسفناج‌های سرد شده را که از قبل تفت داده بودید را داخل ظرف می‌ریزیم.
روی سطح اسفناج یک و نیم پیمانه پنیر موزارلا می‌پاشیم و سپس روی پنیر یک قاشق چای خوری پودر پیاز اضافه می‌کنیم.
در یک ظرف مناسب شش عدد تخم مرغ را شکسته و مخلوط می‌کنیم تا یک دست شود.
به تخم مرغ ها یک قاشق چای خوری جعفری خشک ،نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، نصف قاشق چای خوری پودر سیر و به اندازه دلخواه نمک اضافه می‌کنیم. با استفاده از همزن دستی مواد را یک دست می‌کنیم.
مواد آماده شده در مرحله قبل را به پنیر موزارلا اضافه می‌کنیم. به آرمی مواد اسفناج، پنیر و تخم مرغ را کمی مخلوط می کنیم.
ظرف را در قسمت وسط‌ فر در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم و به مدت ۳۵ دقیقه اجازه می دهیم تا املت ما آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *