املت شاپوری صبحانه رشتی

مواد لازم :
  تخم مرغ : ۲ عدد
  رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
  نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  روغن زیتون: به مقدار لازم
  آب نارنج : به میزان دلخواه  
  خوراک لوبیا: یک کاسه
 طرز تهیه :
۱-ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود.رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.
۲- تخم‌ مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.
۳-املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.
۴-در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.
حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید.
 پیشنهاد ویژه:
در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *