با روش تهیه پلوی چینی آشنا شوید

 درست کردن فراید رایس  یا پلوی چینی یک قانون همیشگی دارد؛ سس و مواد آن را از قبل آماده کنید تا در کم‌تر از ۱۰ دقیقه بتوانید یک پلوی چینی خوشمزه درست کنید. در تهیه این پلوی سرخ شده چینی از تخم‌مرغ استفاده می‌شود و به راحتی با سبزیجات یخ زده‌ای که از قبل در فریزر گذاشته‌اید درست می‌شود. ما در این رسپی برای لذیذتر کردن پلو چینی به آن مقدار زیادی بیکن هم اضافه می‌کنیم. خوبی پلو چینی این است که می‌توانید به سلیقه خودتان به آن میگو، مرغ یا فیله گوشت هم اضافه کنید و تغییراتی هم می‌توان در نوع سبزیجات آن ایجاد کرد. هرچند توصیه نمی‌کنیم برنج را از قبل پخته و در فریزر نگهدارید اما این کار باعث سریع‌تر درست‌ شدن این غذا می‌شود. اضافه کردن تخم‌مرغ، پروتئین این غذا را تامین می‌کند. میگو و مرغ را حتما قبل از اضافه کردن به برنج با پیاز تفت دهید.

مواد لازم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
پیاز یک عدد نصف
گوشت فراوری شده۱۲۰ گرم
برنج دو فنجان
تخم مرغ سه عدد (هم‌زده)
موسیر / پیازچه / تره فرنگی / نخود / ذرت / هویج یک فنجان (خرد شده)
مواد لازم برای سس
سویا سس دو قاشق غذاخوری
آب یک قاشق غذاخوری
روغن کنجدنصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *