بورانی کدو یک پیش غذای سالم

مواد لازم
کدوی سبز متوسط  ۸ تا ۱۰ عدد
ماست  سه لیوان
زعفران ساییده  یک دوم قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن کدو  حدود نصف لیوان
گشنیز خرد شده   دو قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
روش تهیه
ماست را در کیسه کوچکی می ریزیم وآویزان می کنیم تا آب آن کمی برود و حدود دو لیوان به دست بیاید.
کدو را پوست می کنیم وبه ضخامت یک بند انگشت به شکل حلقه می بریم.
کمی نمک به آن می زنیم، بعد از شست وشو،در آبکش می ریزیم تا آب آن کمی گرفته شود.
روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دو طرف حلقه های کدو را در روغن سرخ می کنیم. کدوهای سرخ شده را در صافی می چینیم تا روغن آن گرفته شود. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل و گشنیز در ماست می ریزیم،هم می زنیم تا ماست صاف و یکنواخت شود.
کدوها را در ظرف مناسبی می ریزیم و لابه لای آن را با ماست می پوشانیم و ردیف آخر را هم ماست می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. سپس گشنیز خرد شده را روی آن می پاشیم.
به جای گشنیز می توانیم از کمی نعناع خشک نرم استفاده کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *