تبدیل لیوان به گرم

تبدیل لیوان به گرم؛ یکی از دغدغه های خانم های خانه در تهیه انواع کیک و شیرینی می باشد که در بیشتر رسپی از گرم استفاده می کنند و به دلیل عدم دسترسی به ترازو همیشه از تهیه آن کیک و شیرینی طرف نظر می کنند اما با کمک این پست دیگر نیازی نیست شما ترازو تهیه کنید و به راحتی با تبدیل گرم به پیمانه یا قاشق غذا خوری به پیمانه می توانید کیک و شیرینی دلخواه خود را تهیه کنید. در این پست منظور از لیوان پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است که در بیشتر خانه ها موجود می باشد و دقت کنید برای اندازه گیری مواد لیوان یا پیمانه خود را داخل آرد یا شکر و … فرو نکنید و با کمک قاشق مواد را داخل آن بریزید زیرا همین کار باعث می شود هوا داخل آن برود و اندازه گیری صحیح نباشد. امروز در پارسی دی تبدیل لیوان به گرم در کیک پزی و شیرینی پزی را مشاهده می کنید.

اندازه گیری با لیوان دسته دار فرانسوی
 ۱ لیوان آرد ۱۵۰ گرم
۱ لیوان شکر ۲۳۰ گرم
۱ لیوان کشمش ۱۸۰ گرم
۱ لیوان پودر قند ۱۶۰ گرم
۱ لیوان پودر نارگیل ۹۰ گرم
۱ لیوان روغن مایع ۲۲۰ گرم
۱ لیوان ماست ۲۰۰ گرم
۱ لیوان کره ۲۲۷ گرم
۱ لیوان عسل ۳۴۰ گرم
۱ لیوان آب ۱۹۰ گرم
۱ لیوان شیر ۲۴۴ گرم
اندازه گیری با پیمانه شیرینی پزی
۱ پیمانه آرد ۱۵۰ گرم
۱ پیمانه شکر ۲۳۰ گرم
۱ پیمانه روغن ۲۰۰ گرم
۱ پیمانه شیر ۲۵۰ گرم
اندازه گیری با قاشق 
۱ ق سوپ خوری خمیر مایه ۱۰ گرم
۱ ق سوپ خوری کره ۲۰ گرم
۱ ق سوپ خوری پودر گردو، نارگیل، پسته ۲۰ گرم
۱ ق سوپ خوری ۲ ق غذا خوری
۱ ق چای خوری ۲ ق مربا خوری
۱ ق سوپ خوری ماست ۲۵۰ گرم
۱ ق سوپ خوری آرد ۲۰ گرم
۱ ق سوپ خوری پودر کاکائو  ۱۰ گرم
۱ ق سوپ خوری خامه ۲۵ گرم
۱ ق غذا خوری نشاسته ذرت ۸ گرم
۱ ق غذا چای خوری بیکینگ پودر یا جوش شیرین ۵ گرم
۱ ق سوپ خوری عسل ۳۰ گرم
برای نصف کردن مواد در دستور اولیه از جدول زیر استفاده کنید.
۱ پیمانه ۱/۲ پیمانه
۳/۴ پیمانه ۶ ق غذا خوری
۲/۳ پیمانه ۱/۳ پیمانه
۱/۲ پیمانه ۱/۴ پیمانه
۱/۳ پیمانه ۲ ق  چای خوری + ۲ ق غذا خوری
۱/۴ پیمانه ۲ ق غذا خوری
۱ ق غذا خوری ۱ و ۱/۲ ق چای خوری
۱ق چای خوری ۱/۲ ق  چای خوری
۱/۴ ق چای خوری ۱/۸ ق چای خوری
نکات مهم در اندازه گیری مواد و تبدیل
همیشه قبل از اندازه گیری مواد را با قاشق هم بزنید و بعد اندازه گیری کنید.
به هیچ وجه پیمانه یا لیوان را داخل ظرف فرو نکنید.
بعد از اندازه گیری روی لیوان یا پیمانه را به کمک چاقو صاف کنید و بعد به ظرف مورد نظر انتقال دهید.
برای اندازه گیری مواد مرطوب و چسبناک مثل عسل باید پیمانه یا لیوان را کمی با روغن چرب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *