ترشی عناب خوشمزه و متفاوت

اگر دنبال یک ترشی متفاوت و خوشمزه هستید توصیه می کنم ترشی عناب را امتحان کنید. استفاده از ترشی عناب در کنار انواع غذاهای ایرانی طعمی دلچسب دارد ، ضمن این که به هضم بهتر غذاها کمک میکند. 
مواد لازم ترشی عناب  
عناب   سیصد گرم
 آب لیموی تازه نصف پیمانه
 آب به میزان لازم
شکر قهوه ای  سه قاشق غذا خوری
نعنای خشک دو قاشق غذا خوری
 رب گوجه فرنگی   سه قاشق غذا خوری
  سرکه قرمز یا سفید  سرکه قرمز یا سفید
نمک  یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه پودر شده
  طرز تهیه ترشی عناب
 عناب ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه ای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به مدت ۳ – ۴ ساعت کاملا خیس بخورد. 
عناب ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. 
سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و ۱۰ ثانیه قل بزند. 
عناب ها را اضافه کرده و چند دقیقه ای بپزید و سپس شعله را خاموش کنید.
وقتی ترشی ولرم شد ، نعنا ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه ای در دار منتقل کرده در یخچال نگهداری نمایید. 
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *