ترفند ماست بندها برای سفت شدن ماست ها

برای اینکه ماست شما شیرین و سفت شود و آب نیاندازد، بهتر است از ترفند زیر استفاده نمایید:
مواد لازم برای تهیه ماست شیرین و سفت
مواد لازم مقدار
شیر ۱.۵ لیتر
ماست  ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماست شیرین و سفت
نشاسته و شیر را با هم مخلوط نمایید.
شیر و نشاسته را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن شیر، حرارت را خاموش نمایید.
بعد از اینکه شیر از حرارت افتاد یعنی زمانی که انگشتتان را نسوزاند، یک ملاقه شیر را با ماست مخلوط نمایید.
ماست را به کل شیر بیافزایید.
شیر را در جای نسبتا گرم به مدت ۵ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.
ماست را درون یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید و سپس سرو نمایید.
نکته 
اگر داخل ماست مایه زده شده و گرفته قبل از سرد شدن کامل قاشقی بزنید یا آن را تکان دهید، ماست آب می‌اندازد.
اگر به هر دلیلی ماست شما آب انداخت آن را دور نریزید و مصرف کنید.
اگر ماستتان آب انداخت میتوانید با یک دستمال تمیز آب آن را بگیرید.
اگر ماست آب انداخت یا تکه‌تکه شد، یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *