تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی

پاستا فارفاله با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رایج کشور ایتالیا است که با مواد متنوعی درست می شود.
 
مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی۱۳۰ گرم
پاستا فارفاله۲۴۰ گرم
شوید تازه۲ قاشق چایخوری
زیتون۵۰ گرم
گوجه گیلاسی۱۰۰ گرم
کیپرز۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه برای تزیین
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی 
مرحله اول
برای تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی خوشمزه در ابتدای کار درون یک قابلمه حاوی آب مقداری نمک ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس پاستا را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم بپزد.

مرحله دوم
در ادامه شوید را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم و زمانی که پاستا پخته شد قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی می کنیم. حالا روغن تن ماهی را جدا کرده و با پاستا پخته شده مخلوط می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله گوجه گیلاسی ها را شسته و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم، سپس به همراه تن ماهی، شوید، زیتون، کیپرز، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
 
مرحله چهارم
در ادامه پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس مواد مخلوط شده را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم. در نهایت پاستا فارفاله با تن ماهی را با مقداری ریحان تازه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: چی شی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *