خوراکی مجارستانی پیشنهادی شگفت انگیز

موادلازم:
فیله گوساله -۷۵۰ گرم
 نمک – سه چهارم قاشق چای خوری
 فلفل سیاه –  یک دوم قاشق چای خوری
 روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط، خرد شده – ۲ عدد
  آرد  – ۲ قاشق غذاخوری
 دانه های زیره – یک قاشق غذاخوری
 سیر خرد شده – ۳ حبه
 پودر فلفل قرمز-   یک قاشق غذاخوری
 سرکه انگور – یک فنجان
 آب –  ۲ فنجان
آ ب گوشت بدون نمک –  یک و یک دوم فنجان
 سیب زمینی کوچک – ۵۰۰ گرم
 هویج خرد شده  – ۳ عدد
 فلفل دلمه ای برش خورده
طرز تهیه:
به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنیدوبه مدت ۶ دقیقه تا زمانی که دو طرف گوشت ها قهوه ای طلایی شد، آن ها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرایند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید.شعله را تا دمای متوسط پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که نرم شود، آن را بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید سپس سرکه را اضافه کنید. هنگام پخت مواد را دایم هم بزنید.یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و به مدت یک ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. در ماهی تابه را ببندید و بگذارید  ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزد ( تا زمانی که مواد نرم شود ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل، به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *