خوراک ماهی و قارچ

 مواد لازم

گوشت ماهی، قارچ و پیاز
ادویه ها: فلفل سیاه،نمک و شکر و سس سویا
طرز تهیه
گوشت ماهی را خرد کنید.
مقداری روغن در قابلمه بریزید و گوشت ماهی خرد شده را تفت دهید.
هنگامی که گوشت ماهی طلایی رنگ شد، آن را در ظرفی کنار بگذارید.
برای تهیه سس مقداری سس سویا، فلفل سیاه، نمک و شکر را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
با کمی روغن پیاز را سرخ کنید.
قارچ را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
سس آماده شده را روی پیاز و قارچ بریزید.
گوشت ماهی سرخ شده را نیز اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید.
منبع:persian.cri.cn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *