دمنوش «به» یک نوشیدنی پاییزی پر خاصیت

 از خواص دمنوش بِه: تقویت مغز، آرامش اعصاب، حفظ سلامت قلب
این دمنوش معمولا در فصل پاییز و زمستان مورد استفاده قرار می گیرد.از میوه به در سرماخوردگی و گلو درد استفاده می کنند
یکی دیگر از خواص دمنوش به بهبود تنظیم فشار خون است. پتاسیمی که در به وجود دارد یکی از مهم ترین مواد معدنی در این میوه فشار خون را تنظیم می کند. و از بروز بیماری های قلبی عروقی مانند گرفتگی رگ های قلبی، سکته و … را کاهش می دهد.
برای تهیه دمنوش:
بِه رو بشورید، همراه با پوست و با رنده ی درشت رنده کنید
داخل سینی بصورت پراکنده بریزید
میتونید روی بخاری بذارین و هر چندساعت هم بزنید تا خشک بشه
تقریبا ۱۲ ساعت طول میکشه تا خشک بشن
وقتی خشک شد داخل سبد درشت بریزید و تکون بدین تا دونه های ریز جدا بشن
داخل تابه ی خشک بریزید 
روی حرارت متوسط تفت بدین تا رنگش کمی تغییر کنه
تفت دادن عطر و طعم بِه رو چند برابر میکنه و باعث خوشرنگ شدنش میشه
بعد هم اجازه بدین دم بکشه
منبع: @digcheh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *