روش نگهداری ترشی شور

ترشی شور یکی از محبوب ترین ترشی های نزد ایرانی ها می باشد که همراه با بیشتر غذا ها سرو می شود. این ترشی نیاز به نگهداری دارد تا کپک نزند و ترد و خوش طعم باقی بماند. اگر تمام نکات تهیه شور را رعایت کنید اصلا شور شما نرم نمی شود.
نکات مهم تهیه ترشی شور
ظرف مورد نظر را خوب بشورید خشک کنید و بهتر است از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
همه مواد خرد شده را برای چند ساعت روی دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود.
آب شور اصلا نیازی به جوشاندن ندارد و نگران نباشید اصلا نرم و کپک نمی زند.
اگر خیار و هویج قلمی و ریز است اصلا نیاز به خرد کردن ندارد.
علت نرم شدن شور قرار دادن در جای گرم است و حتما باید در دمای سرد نگهداری شود.
هیچ میدانستید که ترخون طعم شوری به غذا یا شور و خیارشور می دهد و می توانید با استفاد از ترخون طعم شوری را بگیرید و نمک شور را کم کنید. به ازای هر ۱.۵ لیتر آب ۱ پیمانه سرکه و ۴ ق غذا خوری نمک به آب اضافه کنید.
روش نگهداری ترشی شور
حتما یک پلاستیک سر دبه یا ظرف قرار دهید و درب ظرف را محکم کنید تا هوا نکشد.
دور تا دور ظرف را محکم با مشت بکوبید تا هوای شور از آن خارج شود و این طور ترد باقی می ماند.
ظرف شور را برای ۲ روز در دمای محیط آشپزخانه قرار دهید و بعد از عوض شدن رنگ سبزیجات برای ۱۰ روز بجای سرد منتقل کنید و تو این مدت درب آن را باز نکنید.
اگر فکر می کنید درب ظرف خیلی سفت نیست می توانید یک سنگ یا ظرف سنگین روی آن قرار دهید.
روش نگهداری ترشی بادمجان
ترشی بادمجان یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که در بیشتر فصل ها می توانید تهیه کنید و انواع مختلفی دارد. ترشی بادمجان هم به صورت شکم پر با سبزیجات تهیه می شو و هم به صورت هفت بیجار و یا ساده با هویج آماده می شود که به هر روشی که تهیه کنید بسیار خوشمزه است.
نکات مهم و روش نگهداری انواع ترشی بادمجان
بهتر است از سرکه خانگی استفاده شود.
یکی از علت لیزج شدن بادمجان خیس بودن اجزای ترشی می باشد، پس حتما مواد را شسته و روی یک دستمال نخی قرار دهید و برای چند ساعت بگذارید تا خشک شودو
ترشی بادمجان سرکه را به خود جذب می کند و بهتر است بعد از یک هفته درب ظرف را باز کنید و کمی سرکه روی آن بریزید.
شیشه ی که در آن ترشی را می ریزید حتما تمیز و خشک باشد.
ترشی بادمجان ماندگاری خوبی دارد و بهتر است آن را داخل یخچال یا در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
می توانید هم از سرکه قرمز یا سفید در تهیه ترشی بادمجان استفاده کنید ولی در نظر داشته باشید سرکه سفید کمی تند و تیز تر می باشد.
اگر ترشی بادمجان سفت شد چی کار کنیم؟ یکی از علت اصلی سفت شدن ترشی بادمجان نپختن به اندازه کافی می باشد، بادمجان ها را خوب بپزید تا نرم شود و اگر خیلی سفت بود می توانید یک بار بجوشانید و بعد از سرد شدن مجدد داخل شیشه بریزید.
روش نگهداری و نکات ترشی سالاد فصل
ترشی سالاد فصل یا ترشی آب گوجه مشهدی یکی از ترشی بسیار معروف و محبوب می باشد که در فصل پاییز تهیه می شود. این ترشی نیاز به فوت و فن های خاصی دارد تا کپک نزند و خراب نشود، همراه ما باشید:
نکات مهم و روش نگهداری ترشی سالاد فصل
حتما باید همه مواد را برای چند ساعت بگذارید تا خشک شوند وگرنه کپک می زند.
حتما باید این ترشی در یخچال نگهداری شود و حتما داخل دمای یخچال باشد وگرنه به سرعت خراب می شود.
بهتر است از قاشق استیل برای هم زدن مواد استفاده نکنید زیرا رنگ ترشی را خراب می کند.
بهتر است بعد از افزودن آب گوجه ۱/۲ پیمانه سرکه اضافه کنید تا با این کار مانع خراب شدن و کپک زدن ترشی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *