ریزه کاری تهیه خورش ماست اصفهانی

 مواد لازم

مرغ یک کیلوگرم
ماست کیسه‌ای ۷۵۰ گرم
زعفران ساییده‌شده دو تا سه قاشق غذاخوری
پیاز سرخ‌کرده دو تا سه قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ، پیاز سرخ‌کرده، نمک، زردچوبه و دو لیوان آب را در قابلمه‌ای ریخته و می‌گذاریم به طور کامل بپزد، به طوری که بعد از پخته شدن کمی آب داشته باشد.
زعفران ساییده و فلفل را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم چند جوش بزند.
مرغ را از قابلمه خارج کرده و به صورت قطعه قطعه یا درسته درون ظرفی دیگر قرار می‌دهیم.
حرارت خورش را ملایم کرده و ماستی که از قبل هم زده و صاف و یک‌دست شده را به خورش اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و بلافاصله بر روی مرغ‌ها می‌ریزیم. توجه داشته باشید که بعد از ریختن ماست، نباید خورش بجوشد و فقط در حدی که ماست گرم شود خورش روی حرارت باقی می‌ماند. می‌توانید این خورش را با زرشک تزیین کرده و با برنج سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *