سالاد اسفناج و انار،سالاد رژیمی پاییزی

سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ های اسفناج کوچک) و گردو استفاده میشود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است. همان طور که میدانید روغن زیتون از سالم ترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری میکند.
مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار
انار ۱ عدد
بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
پرتقال ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون
گردو ۳۰ گرم
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار:
برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید. در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید. گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید. سالاد پاییزی رنگارنگ شما آماده است. نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *