سالاد اسفناج و هویج را یک بار هم شده امتحان کنید

سالاد اسفناج و هویج یا تاراتور اسفناج و هویج یکی از انواع سالاد‌های گیاهی و سرد است که به دلیل داشتن اسفناج سرشار از فیبر و منبع غنی آهن است. این سالاد با داشتن هویج در ترکیباتش علاوه‌بر طعم بی‌نظیری که دارد، ترکیبی زیبا از رنگ‌هاست و بسیار اشتهابرانگیز است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم شما خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و هویج
هویج: ۳ عدد
اسفناج: ۳۰۰ گرم
ماست هم زده یا پر چرب: ۱ لیوان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
گردوی خرد شده: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج
۱ ـ ابتدا هویج‌ها را بشویید، پوست و سپس رنده کنید.
۲ ـ سه قاشق غذاخوری روغن مایع را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا کمی داغ شود؛ سپس هویج‌های رنده شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت بدهید.
۳ ـ اسفناج را خرد کنید و به هویج اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید تا مواد از حرارت بیفتد و خنک شود.
۴ ـ ماست را داخل یک کاسه بزرگ همراه با سیر رنده شده، سس مایونز و نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید؛ سپس ترکیب اسفناج و هویج را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با سس آغشته شود. حالا سالاد را داخل ظرف سرو بکشید.
۵ ـ سه قاشق روغن را داخل یک ماهی تابه کوچک بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا کمی داغ شود؛ سپس گردو‌های خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید و بعد از آن فلفل قرمز را به میزان دلخواه اضافه کنید. بعد از اینکه اجاق گاز را خاموش کردید، این سس را روی سالاد آماده بریزید و بعد آن را سرو کنید. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *