سوپ هویج مراکشی  

مواد لازم
کره آب شده – دو قاشق غذا خوری
پیاز متوسط خرد شده – یک عدد
سیر له شده – دو حبه
پودر زنجبیل – دو قاشق چای خوری
پودر زیره – یک قاشق چای خوری
هویج پوست کنده شده و نگینی شده – یک قاشق چای خوری
آب مرغ –  دو و نیم لیوان
عسل  – یک قاشق غذاخوری
آب لیمو –  یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
ماست – نصف لیوان به دلخواه
جعفری – کمی
طرز تهیه
کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. سیروزنجبیل وزیره را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بگذارید   تا بپزد. هویج را اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه بپزید.
آب مرغ یا سبزیجات را اضافه و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید که بپزد و هویج نرم شود.
سپس سوپ را با استفاده از غذاساز نرم کنید تا کاملا پوره شود. عسل و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید.
در  ظروف  مناسب  بریزیدوروی آن را با کمی ماست و جعفری تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *