شکلات صبحانه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع و پرطرفدار است که معمولا به عنوان صبحانه در کنار انواع نان ها سرو می شود.

مواد لازم شکلات صبحانه
شیر½ لیوان
شکر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شکلات صبحانه
مرحله اول
برای تهیه شکلات صبحانه به روش خانگی در ابتدای کار شیر را به همراه شکر، روغن مایع و پودر کاکائو درون میکسر یا غذاساز ریخته و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و سفت شوند.
مرحله دوم
در ادامه برای خوشمزه تر شدن شکلات صبحانه به دلخواه می‌ توانید یک پیمانه مغز فندق به غذاساز اضافه کرده و میکس کنید تا فندق کاملا خرد شود. بنا به سلیقه می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید. 
مرحله سوم
در صورت نبود عسل می توانید شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری کرده و به غذاساز اضافه کنید. در نهایت شکلات صبحانه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه نان تست سرو می کنیم. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *