طرز تهیه آش کشک خرفه محلی خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای کشک خرفه محلی
کشک ساییده ۱ لیتر
خرفه ۳۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
لپه ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
روغن محلی به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کشک خرفه محلی
ابتدا سبزی خرفه ( بسیار مفید برای افراد دیابتی) پاک کرده وشسته وبه آب در حال جوشیدن اضافه میکنیم بعداز پنج دقیقه جوشیدن سبزی را آبکش میکنیم. لپه را پخته چرخ کرده یا با گوشت کوب کاملا له میکنیم.
در ظرفی روغن ریخته و پیاز نگینی خردشده را اضافه میکنیم واجازه میدهیم رنگ پیازطلایی شود بعد سیر را اضافه کرده و تفت کوچکی میدهیم.
فلفل سیاه و زرد چوبه را اضافه کرده و میگذاریم مواد کمی تفت بخورند سپس لپه و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و در ظرف را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم گوشت چرخ کرده تغییر رنگ داده و بپزد.
بعد از پختن گوشت نعناع خشک را به مواد اضافه کرده و بعد از چند ثانیه خرفه را میریزیم. حالا نوبت اضافه کردن کشک ساییده محلی و اندازه کردن نمک غذاست. کشک نباید بجوشد.وقتی کشک به نقطه جوش رسید شعله را خاموش میکنیم. غذای خوشمزه ما آماده است. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *