طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی تنوری
سیب زمینی ریز: نیم کیلو
ژامبون: ۵ ورق
شوید تازه: ۳ شاخه
پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه ریز
لیمو ترش: ۱ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پیاز: از هر کدام نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری
 ۱ ـ برای شروع کار ابتدا باید سیب زمینی تنوری را تهیه کنید. سیب زمینی‌ها را خوب بشویید؛ سپس بدون اینکه آن‌ها را پوست کنید، هر سیب زمینی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. بهتر است برش‌ها به صورت طولی باشد و تا جای ممکن از سیب زمینی‌های ریزتر استفاده کنید.
 یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس سیب زمینی‌ها را داخل آب جوش بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجاره بدهید سیب زمینی ۲ دقیقه داخل آب بجوشد؛ سپس آن را آبکش کنید.
 سیب زمینی‌های آبکش شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه تکه‌های سیب زمینی با ادویه‌ها و روغن زیتون آغشته شوند.
 سیب زمینی‌های آماده را داخل سینی فر بریزید و سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از گذشت این زمان به مدت ۳ الی ۴ دقیقه گریل را روشن کنید تا سیب زمینی‌های تنوری از بالا هم برشته شوند.
 ۲ ـ بعد از اینکه سیب زمینی‌های تنوری آماده شدند، آن‌ها را داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس ژامبون و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
 ۳ ـ داخل یک ظرف دیگر، سس مایونز را با سس خردل و آب لیمو ترش مخلوط کنید؛ سپس سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس آماده را روی سالاد بریزید و همه مواد را زیر و رو کنید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند. در آخر سالاد را داخل ظرف سرو بریزید و پنیر پارمسان را روی سالاد بپاشید. سالاد سیب زمینی تنوری خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *