طرز تهیه وافل برای صبحانه

در نهایت/ وافل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر خاورمیانه طرفدارهای زیادی دارد.
مواد لازم وافل
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱٫۵ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه وافل
مرحله اول
برای تهیه وافل به روش خانگی در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کردده و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا بیکینگ پودر و آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک هم می زنیم.
مرحله سوم
زمانی که بافت مایه وافل یکدست شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس دستگاه وافل ساز را روشن می کنیم تا کمی گرم شود. حالا ۱ ملاقه از مایه درون دستگاه ریخته و بلافافله درب آنرا می بندیم تا وافل پخته و طلایی شود.
آممرحله چهارم
پس از گذشت ۴ دقیقه زمانی که دو طرف وافل طلایی و خوشرنگ شد، آنرا از دستگاه خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در نهایت وافل را به دلخواه به همراه نوتلا، عسل، بستنی یا اسلایس میوه سرو می کنیم. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *