طرز تهیه چند نوع اسپرینگ رول خوشمزه

غذاهای آسیایی در سراسر جهان طرفداران زیادی دارند، اسپرینگ رول در شمال و شرق آسیا بخصوص چین تهیه می‌شود. در هر منطقه مواد مختلفی داخل خمیر آن ریخته می‌شود بنابراین انواع بسیار زیادی دارد. این پیش‌غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی است و درست کردن آن هم ساده است. طرز تهیه چند نوع از این پیش‌غذای خوشمزه از جمله اسپرینگ رول گوشت، میگو و سبزیجات و مرغ را در ادامه بخوانید.


مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول گوشت
گوشت چرخ‌کرده۴۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه یک عدد
قارچ۱۰ عدد
خمیر فیلو یک بسته
پنیر پیتزا دو پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت
مرحله اول
داخل ماهیتابه‌ای مقداری کره ریخته و بعد از‌ آن‌که آب شد پیاز‌ خرد‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید، بعد از آن که طلایی رنگ شد گوشت را اضافه کنید.
مرحله دوم
زمانی که گوشت تغییر رنگ داد قارچ‌های خرد‌شده را در ماهیتابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید (در این مرحله قارچ باید به خوبی تفت داده شود پس بعد از‌ آب انداختن همچنان تفت دادن را ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود).
مرحله سوم
فلفل دلمه‌ای‌ها راهم خرد کنید و همراه با مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله مقداری آب داخل ظرف بریزید و درب آن را بگذارید و حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
مرحله چهارم
بعد از آن‌که مواد به خوبی پخته شد و آب اضافه آن تبخیر شد پنیر پیتزا را اضافه کنید.
مرحله پنجم
خمیر فیلو (هزار لایه) را باز کنید و در گوشه‌ای از آن مقداری از مواد را ریخته و از همان گوشه شروع به پیچیدن کنید.
مرحله ششم
همین کار را برای بقیه خمیر‌ها هم انجام داده و بعد از آن که مایه گوشت شما تمام شد، اسپرینگ رول‌ها را داخل روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن اسپرینگ رول شما آماده است. نوش جان!

مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول میگو و سبزیجات
میگو۴۰۰ گرم
نعناع تازه یک دسته
ریحان تازه یک دسته
گشنیز تازه یک دسته
هویج یک عدد
زنجبیل رنده شده دو قاشق چای‌خوری
سویا سس یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده یک حبه
پیازیک عدد
طرز تهیه رول میگو و سبزیجات
مرحله اول
مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید، زنجبیل و سیر را داخل آن ریخته و تفت بدهید تا عطر آن در بیاید.
مرحله دوم
سپس به ترتیب هویج، پیاز و میگو‌ها را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل و سس سویا به آن بزنید و تفت دادن را تا زمانی‌که میگو‌ها صورتی رنگ شوند ادامه دهید.
مرحله سوم
بعد از آن‌که میگو‌ها به خوبی پخت مواد را از روی حرارت برداشته و مقداری روغن کنجد به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
مواد را کنار بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و بعد آن‌ها را به همان روشی که قبلا توضیح داده شد داخل خمیر فیلو بپیچید و سرخ کنید. این اسپرینگ رول هم آماده است. نوش جان!

مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول مرغ
سینه مرغ۴۵۰ گرم
کلم سفید خرد شده یک لیوان
هویج یک عدد
پیازیک عدد
سیریک حبه
سویا سس یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ
مرحله اول
سینه‌مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و همراه با سیر و پیاز داخل مقداری روغن تفت دهید.
مرحله دوم
سبزیجات را خرد کرده و به گوشت مرغ اضافه کنید در آخرین مراحل تفت دادن ادویه و سس سویا را داخل ماهیتابه بریزید و به خوبی هم بزنید تا به همه مواد طعم بدهد.
مرحله سوم
ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد کمی خنک شوند.
مرحله چهارم
خمیر یوفکا را با مواد پر کرده و آن‌ها را بپیچید و بعد در روغن سرخ کنید. غذای شما آماده است. نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *