غذا با نودل و قارچ

بیتوته/مواد لازم غذا با نودل و قارچ 
 نودل   ۳ بسته
قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
 سس فلفلی تند ۱ قاشق غذاخوری
سوسیس ۲ عدد
 نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار کافی
طرز تهیه غذا با نودل و قارچ
پیاز را نگینی خرد کنید و با حرارت ملایم و کمی روغ تفت دهید تا سبک شود. 
سوسیس را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر به تابه اضافه کنید و تفت دهید. البته میتوانید صرفا از طعم سوسیس استفاده کنید و ادویه ای به تابه اضافه نکنید.
فلفل دلمه و قارچ را خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. 
رب گوجه را اضافه کنید و مخلوط نمایید. 
درصورت تمایل سس فلفلی تند را اضافه کرده تفت دهید.
قابلمه ای آب را روی حرارت بگذارید و ادویه نودل را به قابلمه اضافه کنید و سپس نودل را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. 
نودل را آبکش کرده با مواد تابه اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا مزه ها با هم ترکیب شود. 
نودل را با پنیر پارمزان و برگ ریحان تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *