قرابیه شکلاتی فندقی تبریزی

قرابیه شکلاتی فندقی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

مواد لازم قرابیه شکلاتی فندقی
کره۱۲۵ گرم
روغن مایع۱ استکان
پودر قند۱ استکان
وانیل شکری۵ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
کره بادام زمینی۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد۳ لیوان
مواد لازم رومال
سفیده تخم مرغ۱ عدد
فندق خرد شده۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تزیین
شکلات تلخ۱۰۰ گرم
طرز تهیه قرابیه شکلاتی فندقی 
مرحله اول
برای تهیه قرابیه شکلاتی فندقی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم فر گرم شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را به همراه روغن مایع، پودر قند، وانیل شکری، کره بادام زمینی و زرده تخم مرغ درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست گرد می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود، سپس روی خمیر ها را درون آن فرو برده تا به آن آغشته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله قسمت آغشته به سفیده تخم مرغ را درون کاسه فندق خرد شده فرو برده تا فندق ها به سطح خمیر بچسبند. حالا خمیرها را درون سینی گذاشته و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا قرابیه ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
در همین حین شکلات تلخ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. پس از گذشت ۲۵ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم بدون دست زدن به قرابیه ها کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
زمانی که قرابیه ها کاملا خنک شدند، مقداری از شکلات بنماری شده درون حفره های قرابیه ها ریخته و آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت قرابیه ها را به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: چی شی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *