مافین مرغ و تره‌فرنگی، طعم جدید و متنوع

شور و شیرین/ اگر میخواهید مرغ را در غذاهای مختلف استفاده کنید پیشنهاد ما مافین مرغ و تره فرنگی است.
مواد لازم
کره……………..۵۰ گرم
تره فرنگی خرد کرده …………….. ۱۵۰ گرم
فیله مرغ خرد کرده ……………۲۰۰ گرم
سیر له کرده…………….. ۲ حبه
قارچ ریز خرد کرده……………….. ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل…………… به میزان لازم
تخم‌مرغ……………… ۳ عدد
خامه ……………. ۱۰۰ گرم
آبلیمو……………. ۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه قرمز ریز خرد کرده………………… یک دوم پیمانه
آرد ……………..۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر ……………… ۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده………………. ۱۰۰ گرم
روش‌تهیه
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا مرغ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس قارچ، نمک و فلفل را افزوده و با حرارت تند ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. اینک تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا لطیف شود. اکنون زرده را نیز بزنید. حالا خامه، آبلیمو و فلفل‌دلمه‌ای را با زرده مخلوط کنید. آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را با آن ترکیب کنید. اینک سفیده را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط نمائید. سپس در قالب مافین، کپسول‌های کاغذی قرار دهید و سه‌چهارم از کپسول‌ها را مواد بریزید و آن را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *