ماهی سوخاری چیپسی

اگر کودک شما طعم و بوی ماهی را دوست ندارد، با ترفند سوخاری کردن می توانید او را به خوردن این گوشت مفید تشویق کنید.
ماهی سوخاری یکی از روش های پرطرفدار طبخ ماهی است . البته نحوه طبخ و پودر سوخاری استفاده شده هم بسیار مهم است.
اگر ماهی سوخاری خوب تهیه نشود، طعم و بوی خوبی نخواهد داشت و مطمئنا از آن استقبال نمی شود.
برای تهیه ماهی سوخاری عالی و خوشمزه باید ماهی را به درستی برش داد و پودر سوخاری با کیفیت و مناسبی نیز استفاده کرد و همین طور به شکل صحیح طبخش کرد.
مواد مورد نیاز:
ماهی از طول برش خورده: یک عدد
سس تند و سویا سس: از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، آبلیمو، پودر سیر و روغن زیتون: به میزان لازم
پودر خمیر ترش: یک قاشق غذاخوری
آب: به قدری که خمیر نرم و روان شود
آرد: ۲۰۰ گرم
آرد سفید: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا ماهی را تمیز کرده، شسته و در مخلوط نمک، آبلیمو، سویا سس، سس تند، پودر سیر و روغن زیتون حدود یک‌ ساعت و ۱۵ دقیقه بخوابانید.
در این فاصله آرد را در ظرفی ریخته، وسط آن را گود کرده کم‌کم آب را اضافه کنید تا مایه غلیظ و یک‌دستی به دست آید، سپس پودر خمیر ترش را به همراه یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کرده مخلوط کنید.
درِ ظرف را بسته و با پارچه‌ای بپوشانید تا حدود یک ساعت و نیم بماند.
در مرحله سوم در تابه روغن زیادی ریخته تا داغ شود، ماهی را در آرد سفید و سپس در مایه آماده شده زده و در روغن داغ سرخ کنید.
ماهی سوخاری شما آماده خوردن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *