مربای کیوی مخصوص صبح های پاییز

مواد لازم
کیوی: یک کیلوگرم
 شکر: ۷۵۰ گرم
 آب: ۲ لیوان
 وانیل: نصف قاشق ‌چای‌خوری
 آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
۱- سه لیوان آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. هنگامی که شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
۲- کیوی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را به صورت نازک ببرید.
۳- کیوی‌ها را در شربت خنک شده بریزید و مربا را روی حرارت قرار دهید.
۴- اجازه دهید تا مربا به جوش بیاید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشد.
۵- کمی قبل از برداشتن مربا از روی حرارت، آب لیمو  و   وانیل  را اضافه کنید.
۶- حدود سه دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. مربا را در ظرف شیشه‌ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *