نان برگر شکم پر، یک شام خوشمزه

دلتا/ نان برگر شکم پر یکی از ایده‌های بسیار خوب و خوشمزه و ساده برای تهیه یک شام دلپذیر است. شما‌ می‌توانید در تهیه این غذای خوشمزه از مواد دلخواه و سبزیجات مختلف استفاده کنید. نان برگر شکم پر یک ایده بسیار خوب برای زمان‌هایی است که وقت یا ایده مناسب برای تهیه شام ندارید. پس دست به کار شوید و چند عدد نان برگر تهیه کنید تا یک شام خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه نان برگر شکم پر
نان برگر ۶ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
تخم‌مرغ ۶ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
نان برگر شکم پر 
طرز تهیه نان برگر شکم پر
مرحله اول
ابتدا باید نان برگر را آماده کنید. برای این کار سر نان‌ها را ببرید و داخل آن را خالی کنید. از نان برگر‌های برش خرده نباید استفاده کنید و نان باید گرد باشد. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
مرحله دوم
در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد و کمی سرخ کنید تا طلایی و نرم شود. گوشت را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود. سپس ادویه‌ها را اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید فلفل دلمه را بشویید و خرد کنید و به همراه سیب زمینی به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش‌رنگ شود. مواد میانی آماده نان شکم پر را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
حالا باید مقداری از مواد را داخل شکم برگر بریزید و بعد تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه شکسته و هم بزنید. مقداری از آن را روی هر برگر بریزید تا پایین برود و جذب مواد شود.‌ می‌توانید هر تخم‌مرغ را به صورت جداگانه بدون هم زدن داخل مواد بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا تخم‌مرغ بپزد. این غذا را در کنار ترشی بادمجان مخلوط در ۶ ساعت نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه نان برگر شکم پر
می‌توانید تخم‌مرغ را حذف و از پنیر پیتزا استفاده کنید.
به دلخواه‌ می‌توانید قارچ یا ذرت بریزید.
برای زیبایی بیشتر غذا از فلفل دلمه رنگی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *