ناهاری سریع با شامی کباب مرغ

 مواد لازم

سینه مرغ چرخ شده: ۳۰۰ گرم
لپه پخته: ۱/۵پیمانه
آویشن: ۲ قاشق غذا خوری
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۳ قاشق
نمک و زرد چوبه و فلفل به مقدار کافی
روغن سرخ‌کردنی
طرز تهیه
لپه پخته شده را دو بار چرخ کنید. گوشت سینه مرغ چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک و زرد چوبه و فلفل و آویشن به لپه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
گلوله هایی به اندازه گردو بر داشته و با دست به شکل دایره که وسط آن سوراخی داشته باشد در بیاورید و آن را در آرد نخودچی بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *