نحوه تهیه سالاد کینوا

کینوا، گیاهی زودهضم است که می‌توان با آن انواع سالاد و غذاهای خوشمزه درست کرد. کینوا را باید قبل از استفاده حتما با آب بشویید، زیرا روی دانه‌های آن به‌طور طبیعی، ماده‌ای وجود دارد که باعث تلخی آن می‌شود و برای پخت آن، باید به روش پخت برنج عمل کنید.

چه لازم دارید؟
 کینوا: ۲ پیمانه
خیار خرد شده ۲ عدد 
گوجه فرنگی بزرگ خردشده: ۲ عدد 
فلفل دلمه رنگی خردشده: یک عدد 
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری 
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری خردشده: به مقدار لازم
پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری 
 
چطور آماده کنید؟
کینوا را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه ‌ای بریزید و روی حرارت گذاشته و  ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و بعد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود سپس کینوای پخته شده، نمک، فلفل، خیار خردشده، گوجه فرنگی خردشده، فلفل دلمه رنگی خردشده، جعفری و پیازچه خردشده و ذرت پخته را با هم در یک کاسه‌ ریخته و روی آن‌ها روغن زیتون و آب لیموی تازه بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد طعم دار شود سپس سالاد را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *