نکات مهم جلوگیری از وا رفتن فلافل

 نخستین چیزی که برای از وا نرفتن فلافل باید به آن دقت کنید، میزان انسجام مواد پس از چرخ کردن است. مواد خیلی نباید خیلی شل باشد و اندازه نخودهای چرخ کرده کمی بزرگتر از دانه‌های شکر باشد.

  فلافل‌های شکل داده شده برای ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا فلافل‌ها زمان سرخ شدن حالت خود را حفظ کنند و وا نرود.

  می‌توانید برای جلوگیری از وا رفتن فلافل ها، به مواد یک عدد تخم مرغ بیفزایید.

 می‌توانید به جای تخم مرغ یا آرد، مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.

 مرتب با قاشق روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

 زمان سرخ کردن فلافل، روغن باید به مقداری باشد که روی فلافل ها را نپوشاند و تنها تا نیمه باشد.

  چنانچه فلافل ها زمان حالت دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن بفزایید.

 می‌توانید قدری آرد لپه یا سوخاری به مایه  فلافل اضافه کنید. اگر آرد استفاده کردید، دیگر نیازی نیست تخم مرغ اضافه کنید. کلا آرد لپه به جای تخم مرغ برای انسجام فلافل استفاده می‌شود.

 در بیشتر فست فودی‌ها کمی جوش شیرین داخل مایه فلافل می‌ریزند. این کار به انسجام و پف کردن فلافل کمک می‌کند. اما این نکته را نیز مد نظر قرار بدهید که جوش شیرین زیان دارد و تا میتوانید از آن استفاده نکنید.

 نگذارید تا یک سمت فلافل سرخ شود و بعد سمت دیگر آن. بلکه مرتب باید فلافل را با قاشق برگردانید.

 آب پیاز رنده‌شده را بگیرید و آنگاه آن را به مواد بیفزایید.

 فلافل‌ها نباید داخل ظرف با هم برخورد داشته باشد که خرد شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *