نکات مهم در طبخ قیمه بادمجان مجلسی

 مواد لازم گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم لپه ۱۵۰ گرم بادمجون ۵ عدد پیاز نسبتا درشت ۱ عدد پیاز داغ (اختیاری) رب ۲ ق غ پر لیمو عمانی ۳ عدد گوجه گیلاسی ۱۰ عدد یا ۳عدد گوجه کوچک زعفران دم کرده نمک فلفل سیاه ۱/۲ ق چ زردچوبه۱ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ روغن پیاز داغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *