پودینگ کاراملی دورنگ

مواد لازم
تخم‌مرغ  – یک عدد
شیر  – سه پیمانه
شکر- یک پیمانه
نشاسته  – دو قاشق سوپ خوری
شکلات تخته‌ای -۸۰  گرم
خامه – نصف پیمانه
 وانیل –یک هشتم قاشق چای خوری
روش تهیه
* شکر را کف قالب می ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کارامل شود.
* دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می‌ریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود. در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم می‌زنیم. نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه می کنیم و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه می ریزیم و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه می کنیم.هر دو قابلمه را روی حرارت می گذاریم.وقتی غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد،  آن ها را از روی حرارت برمی داریم ، نیمی از لیوان را با یکی از مواد و نیم دیگر را با مواد کاراملی پر می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و تکه های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *