پوره هویج و دال عدس برای خردسالان

 مواد لازم

هویج: ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۱۷۵ گرم
شیر خشک آماده شده (درست شده): یک و ۱/۴ فنجان (۳۰۰ میلی لیتر)
عدس قرمز (دال عدس): ۱/۴ فنجان (۵۰ گرم)
گشنیز خشک ساییده شده: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
هویج و سیب زمینی را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و در قابلمه ی کوچکی بریزید. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشویید.
دال عدس، گشنیز و شیر را نیز در قابلمه ریخته و آن ها را بر روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند.
سپس در ظرف را بگذارید تا مخلوط به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه دال عدس و سبزیجات کاملاً نرم شوند به آرامی بجوشد.
در صورت نیاز و در اواسط پخت، مقدار کمی آب جوش به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را در دستگاه غذاساز ریخته و یا آن را از صافی درشت رد کنید تا به صورت پوره ای نرم و یک دست درآید.
کمی از پوره را در کاسه ای ریخته و درجه ی حرارت آن را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنید.
باقیمانده ی پوره را در ظرف دربسته ای ریخته و هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید و سعی کنید پوره را ظرف مدت ۲۴ ساعت به مصرف برسانید.
نکته:
۱- پوره پس از سرد شدن، سفت و غلیظ می شود. بنابراین باید در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمی شیر خشک آماده شده را به پوره اضافه کنید.
۲- با این مقدار مواد، دو و نیم فنجان (۶۰۰ میلی گرم) پوره تهیه می شود.
۳- این پوره، قابل فریز کردن می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *