پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

 مواد لازم

نان پیتزا یا خمیر پیتزا ۴ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌ ۱ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده ۴ تکه
فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده ۲ عدد
پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
ترخون خشک ۲ قاشق چایخوری
سیر چرخ شده ۱ قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته ۱ پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه

فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.
بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *