پیتزا کالزونه خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

اگه یه خمیر میخواین که راحت درست بشه و خوشمزه هم باشه این دستور و از دست نده
چی لازم داریم 
۳ تا ۴ لیوان آرد
شیر ولرم یک لیوان
روغن نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ ق غ
خمیر مایع ۱ق غ
نمک ۱ ق چ
تخم مرغ و شکر و خمیر مایع و نمک و ترکیب کنید  و روغن اضافه کنید ۳ تا لیوان آرد و یکجا بریزین لیوان چهارم و کم کم بریزین تا جایی که خمیر به دست نچسبه(مواظب باشید آرد زیاد نریزید چون خمیر سفت میشه)
بعد ۷ .۸ دقیقه ورز بدین و ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت  بهش استراحت بدین
بعد پف خمیر و بگیرین  گرد برش بزنین روش سس قرمز پنیر پیتزا و مواد دلخواه بریزین  بعد پنیر ، خمیر و جمع کنین و با چنگال فیکس کنین
روش پنیر بریزین بزارین تو فر  با دمای ۱۸۰ درجه تقریبا بمدت ۲۵ دقیقه تا پنیر روش طلایی بشه
(من پنیر کناره های خمیر و نگرفتم کمی برشته شد)

منبع: zahraa.foodd 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *