«ژولین» مرغ و قارچ رستورانی

ژولین مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری است که با مواد متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۲ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱ بسته
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
شیر ۱ فنجان
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و برگ بو به مقدار کافی
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ 
مرحله اول
برای تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه در ابتدای کار فیله مرع را درون یک قابلمه حاوی آب گذاشته و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم
حالا اجازه می‌ دهیم فیله مرغ کاملا مغز پخت شود. در ادامه سیب زمینی ها را می شوییم و درون یک قابلمه حاوی آب گذاشته و روی حرارت متوسط قرار می‌ دهیم تا سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم شوند.
 
مرحله سوم
زمانی که فیله مرغ کاملا پخته شد، آنرا ریش ریش کرده و کنار می گذاریم، سپس قارچ را به صورت ورقه ای نازک و خرد می کنیم. حالا پیاز خرد شده را درون یک تابه حاوی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه‌ ای شود، سپس قارچ را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا قارچ نرم و سرخ شود. حالا یک قاشق از کره را به تابه اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم.

مرحله پنجم
حالا حرارت را بسیار کم کرده و اجازه می دهیم مواد قارچی غلیظ شود. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و کره باقی مانده درون یک کاسه مناسب ریخته و پوره می کنیم.
 
مرحله ششم
در این مرحله مقداری پنیر پیتزا به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا پنیر پیتزا ذوب شود. حالا مقداری از پوره سیب زمینی درون ظرف های مورد نظرمان می ریزیم.
 
مرحله هفتم
حالا یک لایه از مواد مرغ و قارچ روی پوره سیب زمینی ریخته و روی آنرا با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس ظرف ها را درون فر گذاشته و اجازه می دهیم پنیر پیتزا گریل شده تا طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.
منبع: چی شی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *