کاپ کیک فنجانی با بافتی نرم بدون نیاز به فر

اگه فر نداری و عاشق کیک درست کردنی به هیییچ وجه این ویدیٔو رو از دست نده 
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۳۰ گرم ( یک و نیم فنجان)
شیر ۱۰۰ گرم (یک فنجان)
روغن ۹۰ گرم ( یک فنجان)
آرد سفید ۲۲۰ گرم ( یک و نیم پیمانه)
پودر کاکایٔو ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۱۴ گرم 

۱. شکر و تخم مرغ رو ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه. ( ۳ دقیقه که با همزن زدین، ظرف رو مطابق ویدیٔو دورگیری کنین و مجددا به هم بزنین)
۲. شیر و روغن رو اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه با همزن میزنیم.
۳.آرد سفید، بیکینگ پودر و پودر کاکایٔو رو با هم مخلوط میکنیم و حتما ۳ بار الک میکنیم و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.
۴. مواد رو با لیسک یا همزن دستی در یک جهت و به آرومی به هم میزنیم.
۵. داخل کاسه یا فنجون ها رو با روغن مایع کمی چرب میکنیم و مایه کیک رو داخلش میریزیم. ( ۲/۳ ظرف از مایه  پر بشه کافیه).
۶. حالا کاسه یا فنجون ها رو داخل تابه یا قابلمه میذازیم و تا نصف کاسه ها آب جوش داخلش میریزیم ( دقت کنین آب، جوش باشه)
۷. حدودا به ۳۰-۲۵ دقیقه زمان پخت احتیاج داره؛ باز هم خودتون با خلال دندون یا سیخ چوبی چک کنین. اگه چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته.
.
ویدئو از Fatima.food

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *