کتلت بوقلمون،خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه
گوشت بوقلمون مخلوط ران و سینه ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پودر سوخاری ۲ ق غذا خوری
جعفری ساطوری شده ۱ پیمانه
سیر رنده شده ۳ حبه
پیاز درشت ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، پودر سیر از هر کدام ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی گوشت بوقلمون
ابتدا باید سیب زمینی ها را بشورید و با کمی آب و نمک بگذارید تا پخته و نرم شود. سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بگذارید تا کاملا خنک شود. گوشت بوقلمون را با کمک چرخ گوشت چرخ کنید و یا می توانید داخل غذاساز بریزید و پوره کنید و اگر هیچ کدام را نداشتید می توانید با کمک چاقو خیلی ریز ساطوری کنید.
مرحله دوم: آماده سازی مواد کتلت
در ادامه باید پیاز را رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. ادویه های گفته شده را داخل یک هاون ریخته و کمی بکوبید تا عطر ادویه ها بلند شود. سیب زمینی را با کمک پوره کن له کنید، دقت کنید اگر سیب زمینی داغ باشد و پوره کنید باعث وا رفتن کتلت شما می شود پس حتما بگذارید تا خنک شود وبعد بکوبید. سی ررا پوست بگیرید و رنده بزنید. جعفری را نیز تمیز کنید و ساطوری ریز خرد کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
حالا باید گوشت چرخ شده بوقلمون را به همراه پیاز و ادویه ها و سیب زمینی و سیر و جعفری و پودر سوخاری خوب مخلوط کنید و در ادامه تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و مسنجم شود. می توانید برای ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و یا همان موقع سرخ کنید.
مرحله چهارم: سرخ کردن کتلت بوقلمون
در ادامه باید دست های خود را خیس کنید و از مواد کتلت بردارید و در دست به آن شکل دهید و داخل تابه که از قبل روغن ریختید و داغ شده سرخ کنید تا طلایی شود و به همراه دورچین دلخواه تزیین و سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *