کمه جوش دامغانی

 مواد لازم

بادمجان۳عدد
گوجه۲عدد
پیازداغ
سیرداغ
نعنا
زردچوبه
آرد۴قاشق سوپ خوری
دوغ۱.۵لیتر
طرز تهیه
بادمجان ها وگوجه ها را قطعه قطعه کرده همراه پیاز داغ و سیر داغ و کمی آب بگذارید بپزد
مخلوط نعنا داغ و زرد چوبه را نیز به آن اضافه کنید
سپس آرد را در دوغ حل کرده به مواد اضافه کنید
با شعله متوسط آنقدر هم بزنید که جوش بیاید
این غذا همراه نان خشک وبه صورت تلیت خورده میشود و همراه با سبزی خوردن معرکه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *