کیک سیب دارچین مخصوص عصرهای پاییز

اگر شما هم عصرهای طولانی پاییز را با خوردن چای و کیک برای خود و خانواده‌تان لذت‌بخش می‌کنید،پیشنهاد ما به شما کیک سیب دارچین است.

مواد لازم
 آرد: دو پیمانه
 سیب: سه عدد
 تخم مرغ: سه عدد
 شیر: نصف پیمانه
 روغن مایع: نصف پیمانه
 شکر:یک پیمانه
  دارچین: دو قاشق مرباخوری
 وانیل:نوک قاشق چای خوری
 بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  طرز تهیه :
۱- دو عدد سیب را پوست  و رنده کنید. یک سیب دیگر را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. مقداری شکر و دارچین را به سیب های ورقه شده بزنید و در گوشه ای قرار دهید.
۲-تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه با همزن بزنید تا روشن و حجم آن بیشتر شود.
۳-پس از آن آرد، دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
 ۴-در ادامه شیر و سپس روغن را به تخم مرغ هم زده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط و یکدست شود. در نهایت سیب های رنده شده را به این ترکیب اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
 ۵-  آرد را به مواد درون کاسه اضافه کنید. این کار را در سه مرحله انجام دهید و از یک سمت آرد را با دیگر مواد مخلوط کنید تا مواد کیک یکدست شود.
۶- قالب کیک مد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید. می توانید از روغن های جدا کننده کیک هم استفاده کنید.
 ۷-فر را روشن کنید. آن را در  دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید و منتظر بمانید تا گرم شود. در ادامه مواد کیک را در قالب بریزید و سیب های ورقه شده را روی کیک به شکل دلخواه بچینید.
۸-قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید. زمان پخت برای این کیک ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *