کیک وارونه موز و چیپس شکلاتی

مواد لازم:
کره: یک چهارم پیمانه* شکر ترجیحا قهوه ای : نصف پیمانه
موز رسیده برش زده: ۲ تا ۳عدد* آرد: یک پیمانه
آرد گندم سبوس دار: سه چهارم پیمانه (یا آرد کیک)
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
کره هم دمای اتاق: نصف پیمانه
شکر ترجیحا قهوه ای: سه چهارم پیمانه * تخم مرغ هم زده شده: ۲عدد
 * ماست : نصف پیمانه  * موز له شده: ۲عدد* چیپس شکلاتی: یک پیمانه
طرز تهیه:
کره و شکر را آب کنید و در کف یک قالب مربع شکل ۲۲ سانتی بریزید.روی شکر، برش های موز را بچینید.آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.کره (نصف پیمانه) و شکر (سه چهارم پیمانه) را مخلوط کنید و هم بزنید. تخم مرغ، ماست و موز له شده را به آن اضافه کنید.مواد خشک را به مخلوط موز اضافه کنید. چیپس شکلاتی را نیز اضافه کنید.مایه را آرام روی موز که روی کف قالب قرار دارد، بریزید و به مدت ۴۰ تا ۵۰دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید. بگذارید کیک کمی خنک شود، سپس آن را برگردانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *