«یارماشورباسه» همان آش بلغور ترک ها

به این آش در زبان ترکی یارماشورباسه می گویند.

مواد لازم

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط
فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد
گوجه‌فرنگی: یک عدد
بلغور: یک پیمانه
لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
ﺭﻮﺘﺳﺩﺖﺨﭘ
بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خلالی کنید و بعد سرخ کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
بلغور خیس خورده را با کمی آب به بقیه مواد اضافه کنید.
یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود.
اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.
سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *